06-41939512 | Gekozen als de leukste Rijschool van Den Haag e.o info@autorijschoolhoepel.nl

Eigen verklaring aanvragen

Via het CBR kun je makkelijk een eigen verklaring aanvragen. De eigen verklaring bevat een vragenlijst om te kijken of je wel rijgeschikt bent.

Waarom een Eigen verklaring?

Als bestuurder bent u verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. En voor die van anderen. Om te mogen rijden moet u daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. Heeft u bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of een beperking? Of gebruikt u medicijnen die invloed hebben op hoe u rijdt? Dan mag u niet altijd de weg op. Om uw rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR u een aantal vragen over uw gezondheid. Deze vragen staan op het formulier Eigen verklaring.

Heb je nog geen DigiD?

Alle studenten hebben een DigiD account maar als je nog geen account hebt vraag deze dan aan op digid.nl. Je kunt niet het DigiD account van je familie of vrienden gebruiken!

Je koopt een Eigen verklaring op Mijn CBR. Via het keuzemenu kun je lezen welke Eigen verklaring op jouw van toepassing is en welke stappen daar bij horen. Op basis van uw Eigen verklaring wordt er beoordeeld of je wel rijgeschikt’ bent. Je ontvangt hierover binnen vier weken bericht van het CBR. Soms ontvang je dan meteen een besluit over uw rijgeschiktheid, maar in sommige gevallen is aanvullend onderzoek nodig door een medisch specialist. Soms moet je een rijtest doen.


cbr-logo-iconLees meer over je Eigen verklaring

Kamagra Oral Jelly is één van de Sildenafil-bevattende behandelingen tegen erectiestoornissen die door Ajanta Pharma in India worden geproduceerd. Het product behoort tot een brede productlijn en de onderneming die Kamagra Oral Jelly maakt, maakt ook andere varianten van Sildenafilproducten. Deze vorm https://erectiepillen-online.nl/kamagra-oral-jelly-in-online-apotheek is de eerste vorm van orale gelei voor Sildenafilcitraat, aangezien het actieve farmaceutische bestanddeel altijd in tabletten, pillen of capsules is verwerkt.